AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - Karakaya İlkokulu

Karakaya İlkokulu

Karakaya Köyü / İscehisar / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
VİZYON Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir
Misyon
MİSYON Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
Başarılar
Okulumuz İlimizde ve ilçemizde yapılan yarışma ve çeşitli etkinliklere katılmaktadır.
Öğretim Şekli :Normal eğitim öğretim
Başlama saati: 08:50 Bitiş saati : 14:45
Kalorifer (kömürlü)
Ulaşım
personel şahsi araçları ile ulaşımını sağlamaktadır. 0272 346 71 87 (Necmettin ÖZSARI OKUL MÜDÜRÜ)
Servis Bilgisi
Karakaya İlkokulu taşıma merkezi bir okuldur. Karakaya köyü mahallesi olan Veliler ve Keserler den öğrenci gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Karakaya Köyü Frigyalı´ların yaşamış olduğu FRİG VADİSİ sınırları içinde bulunmaktadır. Veliler, Kavruklar ve Keserler mahalleri vardır. Karakaya köyü Afyonkarahisar - Ankara karayolu 30. km de, İscehisar´a 9 km mesafede olup, ana yola ise 1 km uzaklıkta bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklık: 30 km İlçe merkezine uzaklık: 9 km